Koncertbeszámolók, kritikák, cikkek, vélemények

2022. június 30. 22:33 - Falcz Zsófia

Rockzenétől visszhangzik majd a déli határ

Indul a Magyar Sziget Fesztivál

 

magyar_sziget_fesztival_1.jpg

Kevesebb mint egy hónap múlva, július 27-én elstartol egy újabb magyar rockzenei fesztivál, a Magyar Sziget Fesztivál, melynek idei helyszíne a déli határ közelében elhelyezkedő “A bűbáj földjének” is nevezett festői Ásotthalom, azon belül is a Gárgyán-erdei pihenőpark. A helyszínen már nagyban folynak az előkészületek, és a szokásos elemeken kívül egy 3D-s dinoszaurusz park is színesíti majd a látványt, valamint egy Ásotthalom történelmi jelentőségű helyszíneit és emlékműveit érintő túra is bekerült az idei programban, amit melegen ajánlunk minden fesztivál látogatónak. 

magyar_sziget_fesztival_2.jpg

A négynapos eseménysorozat koncertjei alapvetően két színpadon oszlanak el, fellép többek között a magyar rockzene szakma kemény magja. A híres debreceni rockmaffia, a Tankcsapda személyében, a Kowalsky meg a Vega, a Kárpátia, de a látogatóknak lehetőségük lesz megnézni akár egy Road, Depresszió, vagy Ismerős Arcok koncertet is, és még messze az impozáns lista vége.

magyar_sziget_fesztival_3.jpg

Napi és hetijegyek még kaphatóak, úgyhogy aki szeretné esténként a fejét rázni, hallgatni ezt a rock 'n roll-nak hívott vérpezsdítő dolgot, bulizni a haverokkal távol a világ minden bajától, vagy csak kiszabadulna a szürke hétköznapok nyomasztó rutinjából, annak mindenképpen itt a helye!

magyar_sziget_fesztival_4.jpg

Magyar Sziget Fesztivál, július 27-30, Ásotthalom

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fmmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr7117872359
Nincsenek hozzászólások.
Koncertbeszámolók, kritikák, cikkek, vélemények
süti beállítások módosítása